14 May 2011

Palju ehteid

Eelmises postituses oli ainult üks väga üksik pilt. Täna tuleb kohe palju pilte. Korjasin kokku ja püüdsin pildi peale vahepeal nokitsetud ehted.
Mulle endale meeldivad väga need "pulkadega" kõrvarõngad. "Pulgad" on põimitud peyote -pistes väikestes Miyuki Delica helmestest. Lisaks veidi hõbedasi vidinaid ja suuremaid lihvitud helmeid.
Edasi vase lainel. Kahed kõrvarõngad. Esimesed nende samade suurte lihvitud rondellidega, mida ma olen juba varem kasutanud. Kuna kevad on juba täiesti kohale jõudnud, siis sedapuhkus veidi kelmikamad, liblikatega kõrvakaunistused :)Teised on lihtsalt värvilisemad, 8 mm lihvitud klaashelmestega. Roheline ja oranž sobivad vasega nii kenasti kokku ja tulemud jääb väga vahva.
Ja vaskne jämedast ketist käevõru, mille külge kinnitasin neid samu 8 mm oranže ja väiksemadi, vist 5 mm hallikasrohelisi lihvitud helmeid. See on selline lihtne käekee, helmeid ei ole väga palju keti külge kinnitatud.
Ja lõpetuseks klaaspärlid, mis ma lihtsalt värvi pärast ostsin. Need on nii ilusad sinised. Ja kuna pärlid ise on üsna suured ja väga efektsed, siis kõrvarõngad on väga lihtsad. Selline mõnus värvilaik.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails