14 April 2011

Roheline

Väljas veel väga roheline ei ole. Seda enam on põhjust näidata rohelisi pilte. Esmalt kaks juba veidi vanemat keraamikaringis tehtud asjakest.

Esmalt kass. Laps tahtis endale savist kassi. Kui kass oli valmis, võtsin selle värvimiseks koju kaasa ja värvisime siis koos ära. Laps ise valis värvi:) Ma näitasin talle ühe kausi pealt, mis värvi see jääb ja tema oli oma valikus täiesti kindel.

Kui kass aga teiskordses põletuses ka ära käis ja ma selle siis kou tõin, siis selgus loomulikult, et tema seda kassi endale ei taha. See tuleb hoopis täditütrele kinkida. Ja nii see kass siis seisab ja ootab. Värviks on Terracolori madalkuumuse antiikroheline.
Aga selle kausi üle olen ma ise väga uhke. See on nimelt potikedral treitud kauss. See on teine kedral tehtud katsetus ja just selline armas pisike ja üsna õhukesest savist kausike. Üks väike linnuke tuli ja isuts lõpuks kausi servale ja vajutas veel pehmest savist kausikese veidi lössi:)
See lind ei ole minu enda väljamõeldis. Etsys on päris palju selliste linnukestega keraamikat ja sealt see idee ka pärineb. Värviks on kausil antiikroheline nagu kassilgi, linnuke on Terracolori maikellukesevalgega.
Ja natuke värsket ikka ka. Basiilikud kasvavad jõudsalt aknalaual potis. Päris ilusad on juba.
Today I´ll show some green stuff. At first a little cat, made from clay and colored with Terracolor antikgrün. I made this cat for my daughter and she choosed the color:)

This little bowl is also colored with antikgrün (antik green) and little bird with maiglockweis (Lilly of the valley white). I got the idea from Etsy where there are many ceramic bowls with little birds.

And finally a bit of real spring. Basilic growing on my window.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails