22 May 2012

Heegeldatud kaelus

 Heegeldasin tütrele pitsilise kaeluse. Hea veidi jahedamate ilmadega ümber kaela panna. Lõngaks on Veimevakast ostetud Egypto Cotton Color (Schachenmayeri oma), mida kulus umbes pool tokki või veidi vähem. Lõng on pehme ja vaatamata üsna laugele keerule väga hästi heegeldatav. Kasutasin heegelnõela nr 2,5 ja heegeldasin suhteliselt lõdvalt, nii et kaelus on mõnusalt pehme.
 Kinnituseks on suur lilleline nööp, mille ostsin tegelikult hoopis ühe pluusi jaoks. Aga nüüd sai see siis siia. Eks paistab, kas lähen ostan pluusi jaoks uue nööbi või tuleb pluus hoopis ilma nööbita (nööp oli plaanis rohkem ilu pärast pluusi kaelusesse õmmelda, aga hetkel on selle pluusi õmblemise plaan ka juba veidike muutunud, nii et eks näis...)
Kui laps lasteaiast koju jõuab, eks siis ole näha ja kuulda, kas kaelus sobib:) Ma ise arvan, et võiks ju sobida - pitsiline, äärest sakkidega, roosa ja suure lillenööbiga ... aga seda ei tea kunagi ette:)
  *        *        *        *        *        *        *        *        *        *        *
I crocheted a quick neckwarmer for my daughter. I used soft cotton yarn Egypto Cotton Color by Schachenmayeri and hook nr 2,5. Neckwarmer is soft and not too worm, I hope good for windy spring weather.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails