08 May 2012

Kleit Barbiele

Kui täiskasvanud naine rõõmustab selle üle, kui ta endale uue kleidi saab, siis 4 aastasele on rõõmustamiseks täiesti piisav põhjus ka see kui tema nukk endale uue kleidi saab ...
Ilmselt kellegi blogi kaudu jõudsin sellele lehele, kus on superuhked heegeldatud Barbiede kleidid (vasakult menüüst võib leida veel palju muudki huvitavat põhiliselt heegeldamise, aga ka teiste käsitööliikide kohta).
Neid kleite vaadates tekkis mõte, et võiks ju lapse Barbiele ka ühe kleidi heegeldada. Minu plaan oli oluliselt tagasihoidlikum kui need kleidid seal internetis. Ja lõpuks valmis selline helesinine kleidike.
 Selja taga on kinnituseks pisikesed nööbid. Nööpide aasad heegeldasin kohe kleidi tegemise käigus ja pärast, kui valmis sai, siis vaatasin, et oleks täiesti piisanud ka kolmest nööbist. Järgmiseks korraks hea teada:) Mina oleksin sidunud vööks valge paela, kuid laps leidis paelakarbist selle roosa kuldse servaga, mis talle kangesti meeldis. Minu selgituse peale, et kui kleidi serv on valge ja nööbid on valged, siis sobiks ikka paremini valge vöö, arvas tema, et kirju on ikka oluliselt ilusam:) Sel korral siis nii.
I crocheted a small dress for my daughters Barbie. I got inspiration from here, but my plans for my first try were much modest. My daughter choosed the ribbon for waistband. I tried to guide her that when dress itself is light blue and both border and buttons are white, then it would be nice when the waistband is also white. But she was so resolute about her choise, so it staid so this time:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails