26 April 2013

Jääkide hävitamine

Kappi koristades jäi näppu kilekott Aade lõnga vikerkaarevärvilise lõnga erinevat tooni juppidega. Neid värvilisi lõnganuppe vaadates tuli mõte heegeldada mõned pajalapid. Et heegeldus veidi paksem ja tugevam oleks, võtsin kahekordsele värvilisele lõngale valge ühekordse kõrvale.
Alustades oli mul plaan teha üks paar pajalappe ja nii, et üks on kollase-rohelise-sinise kirju ja teine punase-oranži-kollase kirju. Et selline rõõmsavärviline segu:)
 Kui esimesed kaks pajalappi valmis said, oli lõngajuppe veel piisavalt. Kuna ma olin kindel, et teiste täpselt samade toonidega lappide jaoks lõnga enam ei ole, otsustasin teha teised kaks pajalappi vastupidise värvimuutusega. Ja valmis said sellised.
 Ja nüüd on dilemma .. kas jättagi sellised värvilised "segapaarid" või panna pajalapid paari nn. korralikult, et kollase-rohelise-sinise kirjud kokku ...
 ja kollase-oranži-punase kirjud omavahel kokku ...   Nimelt plaanin ma ühe paari endale jätta ja teise maale vanaemale viia. Ei ole kerge see käsitöölise elu:)
 Ja et pajalappidega ikka tulist potti ja ahjuplaati tõsta kannataks, õmblesin tagumisele poolele kahekordse fliisi. Ka fliisitükid olid mingist varasemat õmblustööst alles jäänud, nii et taaskord jääkide hävitamine.  Veidi hiljem said kõik neli pajalappi endale ka riputusaasad külge:)
 
*          *          *          *          *          *          *          *
 
I found some colorful yarn leftovers and decided to crochet potholders. At first I had plan to do one pair (first picture), but after finishing it I had enough yarn to crochet two more. And now I have to figure out how to divide them into pairs, because there is a lot of possibilities. Finally I stitched fleece leftovers to the other side so the potholders are quite thick.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails