07 July 2010

Veel üks raamat ja veidi savi ka ...

Seda ei ole küll varem juhtunud, et ma lausa kaks postitust ühel päeval teen, aga istusin siin veel arvuti taga, vaatasin oma pilte ja mõtlesin, et kui juba näitamiseks läks, siis võiks ju kohe rohkem näidata.
Veel üks väike raamatuke, suurusega 10x15 cm. Sisuks valge ja kreemikas koopiapaber. Kaanteks paksem papp ja katteks käsitööpaber. Käsitööpaberit on nii mõnus voltida ja liimida. See on nii mõnus pehme ja kohati tundub, et kui vaja, siis saab nagu riiet venitada, seda muidugi teatud piirini:) Kuna kaan tundus kuidagi lage, siis lisasin kodustest varudest kaks leheskeletti. Ja muidugi oranž atlasspael, mis sellele köitele viimase nüansi annab.
Ja et veel veidi nüansse lisada, siis tegin mõnele lehele "lilleaugud" sisse. Selleks kasutasin sama augurauda, mida eelmise postituse kaardi tegemisel.
Ja savist asju ikka ka. Keraamikaring on küll selleks aastaks läbi (ja karta on, et kuna peaksin sügisel tööle minema, siis minu jaoks on selle toreda asjaga pikemaks ajaks lõpp) aga lõpp oli üsna produktiivne, et allesjäänud savi ära kasutada. Siin siis veel üks võitoos. Järg eelmisele võitoosile, erinevuseks vaid toosi liblikamuster, mis on Tiimarist ostetud templiga vajutatud. Värvitud ikka vaskoksiidiga ja õis toosi peal Terracolori moonipunase glasuuriga.
Ja samast sarjast suhkrutoos. Toos on glasuuritud Terracolori Sandia Neu madalkuumusglasuuriga, lill ikka moonipunasega.

Ja minu orhidee, mille kevadel ostsin, hakkas nüüd uuesti õitsema. Kasvatas õievartele igavesti pikad külgharud ja nüüd on kolme varre otsas õied. Kokku 18 õit.


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails