31 December 2014

Jõulumeisterdusi vol 2

Lisaks eelmises jõulumeisterduste postituses näidatud vidinatele tegin kooli jõululaadale ka stürpopolipallidest ja krepp-paberist jõulukuule. Kuulid valmisid nii hilja, et siis nendest pilte teha ei jõudnud. Üks, millele liimisin krepp-paberist keerutatud roosid ja mille spreiga hõbedaseks värvisin, osteti ära. Teine, mille ümber keerutasin paberiribad ja lisasin mõned valged pärlid, jäi alles. Nüüd riputasin selle pildi tegemise ajaks enda kuusele. 

Juba ammu enne jõule oli mul plaan, et teen endale ukse peale valge jõulupärja. Kuna metalluksele ikka naela sisse ei löö:), siis pidi pärg olema kerge. Aga kahjuks ei leidnud ma kuskilt stüropolist pärjaalust varem kui üsna enne jõule. Nii et vähemalt jõulude ajaks sai meie kodu uks kaunistatud. Pärja aluse katsin valge siidipaberiga, kleepisin sinna pisikesi männikäbisid, tammetõrude mütse ja taaskord valgeid pärleid. See sama pärg oli ka minu eelmise postituse pildil. 


Ja enamus meie pere poolt saadetud jõulukaarte olid sel aastal sellised vahvad kuusekesed. Idee sain Pinterestist, aga nagu ikka, sai lõpptulemus veidi teistsugune.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails