29 March 2011

Ehted ... palju ehteid

Ja nüüd siis öösel valminud kõrvarõngad. Vahest ma olen enda peale nii kuri, sest kell on juba väga palju ja peaks magma minema, aga kuidagi ei saa vardaid käest panna või pärlitega nokitsemist lõpetada ... Ja siis voodis ei tule kuidagi und, sest peas tiirutavad mõtted, kuidas ühte-teist paremini teha või mida veel teha ... Küllap on see nii mõnelegi tuttav tunne:)

Aga alustuseks siis mageveepärlite ja korallitükkidega kõrvarõngad. Sellised pisikesed ja armsad.

Meribeli käsitöösalongist ostsin lisaks klaashelmestele ka toredaidi vasest lillekesi. Ja need sobisid imeliselt hästi kokku suurte helesiniste klaashelmestega. Suurte helmeste suurust ma täpselt ei teagi, peaks olema umbes 10 mm või umbes nii. Ja need samad lillekesed siis kahekaupa koos moodustavad toredad väiksed lillekesed. Ja need suured lihvitud helmed ongi Meribelist ostetud, mõnusad, veidi suitsused.

Ja samad kõrvarõngad teise nurga alt.


Suurte lihvitud helmestega kõrvarõngaid sai kohe rohkem. Ülejäänud siis hõbedaste detailidega ja teistsuguste lilledega.

Ja siis veel ühed pikad helesinised kõrvarõngad. Kuna need kõrvarõngad on eraldi lülidest kokku pandud, siis liiguvad need kõrvad kenasti.

Kõrvarõngaid sai kohe nii palju, et nüüd peaks hakkama neile uusi omanike otsima.

Ja ühel teisel õhtul/öösel nokkisin veidi helmeid niidi otsa. Idee oli teha midagi sarnast nagu Tsunaami blogis näha olevad rõngad. Täpset pilti mul ees ei olnud ja tulemus sai selline. Üks suurem sõõrik kaelakeeks ...

ja kaks väiksemat kõrvarõngasteks (ootavad veel konksude külgepanemist). Helesinised helmed peaks olema 7 mm ja seemnehelmed on Matsuno 8/0. Neid samu seemnehelmeid kasutasin ükskord varem käekee tegemiseks.

Kõrvarõngad on pildi üks ühelt ja teine teiselt poolelt näha, seetõttu veidi erinevad.

3 comments:

  1. Lovely stitch markers! I can't read the text, of course, but the pictures are lovely!

    Thanks so much for your kind words about my Percy shawl :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails